Kom tot rust in onze appartementen

Bij B&B De Groene Driehoek vind je twee ruime, duurzame appartementen met sfeervolle Scandinavische inrichting. Gastvrijheid en comfort zijn hier vanzelfsprekend. De appartementen zijn van alle moderne gemakken voorzien. 

’s Morgens kun je genieten van een heerlijk ontbijtje dat op jullie wacht in de koelkast. Daarnaast staan er fietsen tot jullie beschikking om de natuur in te trekken en 's avonds kun je heerlijk tot rust komen onder de ruime overkapping.

Kom tot rust in onze appartementen

Appartement 32A

Appartement A heeft een ruim tweepersoonsbed met een vide waar een derde en vierde persoon kunnen overnachten. Een heerlijke regendouche en moderne keuken bieden alles wat je nodig hebt tijdens je verblijf.

Je krijgt een code om zelf in te checken. In het appartement vind je onder andere opgemaakte bedden, douche items, koffie & thee, een regionaal informatiepakket, wifi, tv met alle streamingkanalen, en een grote overkapping met tuinset.

Inchecken vanaf 15:00 / Uitchecken tot 11:00

Reserveren

Kom tot rust in onze appartementen

Appartement 32B

Appartement B is bedoeld voor langdurig verblijf vanaf minimaal één maand. Ook hier vind je op de vide een extra bed. De heerlijke regendouche en moderne keuken zorgen ervoor dat je hier prima voor langere tijd uit de voeten kunt.

Met de code heb je ten alle tijden toegang tot het appartement. Ook hier staan de opgemaakte bedden, een regionaal informatiepakket, wifi, tv met alle streamingkanalen, en een grote overkapping met tuinset tot jullie beschikking.

Inchecken vanaf 15:00 / Uitchecken tot 11:00

Reserveren

Kom tot rust in onze appartementen
Land van Cuijk