Geniet van de unieke Maasheggen

In het Brabantse Sint Agatha, nabij Cuijk in het Land van Cuijk, vind je B&B De Groene Driehoek. Gelegen aan de poort van De Maasheggen, het oudste cultuurlandschap van Nederland. Dit unieke gebied is in 2018 bekroond als Unesco Biosfeergebied en is daarmee de enige in Nederland met deze status. 

Vrijwel nergens in Nederland vind je zoveel variatie in de natuur als in het Land van Cuijk. Naast de Maasheggen vind je hier de Kraaijenbergse Plassen, de oude Staatsbossen in Sint Anthonis en de duinen in Overloon.

Geniet van de unieke Maasheggen

Veel te doen in omgeving Cuijk

In Cuijk heb je naast de Schouwburg, bioscoop, winkelcentrum, restaurantjes en eetcafés ook een interessant museum waar je meer leert over het Romeinse verleden van deze regio. Hier vind je ook een prachtige beeldentuin.

De regio kent ook veel streekproducten. Sint Agatha heeft naast haar eigen wijn ook heerlijk Kloosterbier en bij de boer om de hoek kun je diverse andere dagverse producten halen. 

Geniet van de unieke Maasheggen

Volop wandelen

Ben je Ons Kloosterpad aan het bewandelen? B&B De Groene Driehoek ligt aan de route! Maar ook de Poort naar Limburg is een prachtige omgeving. Denk aan het mooie stadje Gennep, de Mookse Hei of de gemeente Berg & Dal. Met de pont ben je er zo!

Het Land van Cuijk ligt vlak onder Nijmegen, de oudste stad van Nederland. Bruisend qua activiteiten, evenementen, winkels en horeca. Bovendien ben je met een kwartiertje in Duitsland. Kortom; je komt hoogstwaarschijnlijk tijd te kort! Meer informatie vind je op de website van het Land van Cuijk.

Geniet van de unieke Maasheggen
Land van Cuijk